Sunn aldring> reise

 • Juni 2021

Hvorfor du trenger å flykte til Venice Beach, California

"La oss ta en tur til Venice Beach, California," sa jeg til datteren min. Jeg elsker California og ønsket å besøke BFF R-en min der ute. Jeg gikk ombord på flyet i Philadelphia en tidlig morgen i......

Les Mer
 • Juni 2021

"Welkom" til Beauty of the Philadelphia Flower Show

Welkom til bloggen min denne uken hvor jeg deler skjønnhet fra PHS Philadelphia Flower Show 2017. Jeg ønsker deg velkommen på nederlandsk fordi årets show feirer "Holland: Blomstring av verden."I......

Les Mer
 • Juni 2021

Besøk Hellas: Klatring til toppen av Akropolis

Det var dag to av mitt første besøk i Hellas sammen med søsteren min N og datteren A. Som jeg nevnte i mitt forrige innlegg, "The Amazing Old World of Athens", tilbragte vi en helg i Athen og gikk......

Les Mer
 • Juni 2021

Besøk til Hellas: En fantastisk vin- og mattur i Santorini

Er du klar til å høre om mine kulinariske utforskninger og libations i Santorini? Det var midt i uken i Santorini, og datter A og jeg gledet oss til å lære mer om mat- og vinkulturen i regionen med......

Les Mer
 • Juni 2021

A Pleasant Winter Retreat in Pass-a-Grille, St. Pete Beach

"Jeg liker bloggen din, og lurte på om du ville bry deg om å komme og besøke oss på Inn on the Beach for et opphold på to netter. For å fortelle deg litt om oss selv, er vi et kompleks med......

Les Mer
 • Juni 2021

Så mye å utforske og gjøre i St. Petersburgs livlige sentrum

Som tidligere New Yorker elsker jeg å utforske nye byer når jeg reiser. Derfor likte jeg så mitt første besøk i St. Petersburg, Florida. St. Petersburg har det beste fra begge verdener - de vakre......

Les Mer
 • Juni 2021

Besøk til Hellas: Seaworthy Adventures i Santorini

Min første tur til Hellas med søsteren min N og datteren A skulle snart ta slutt. Heldigvis reddet vi sjøverdige opplevelser i Santorini for den senere delen av uken, inkludert en tur til Perissa......

Les Mer
 • Juni 2021

Morsomme ting å gjøre i Clearwater Beach

I løpet av vår tur til Clearwater Beach, Florida, forrige måned, hadde kjæresten min L og jeg en sjanse til å utforske området i fem strålende dager med tillatelse av byen Clearwater.* Hvis du ikke......

Les Mer
 • Juni 2021

Så mange grunner til å forelske seg i Clearwater Beach

Strålende solskinn om dagen og pittoreske solnedganger i skumringen, milevis med perlehvite sukker sandstrender, klare blå bukta vann, en overflod av restauranter med fersk fisk og sjømat og......

Les Mer
 • Juni 2021

Hvor vil du reise?

Fra mitt besøk på The New York Times Travel Show som ble holdt på Jacob K. Javits Center i New York City i januar, er det tydelig at boomers er et fremtredende publikum for mange destinasjoner. Fra......

Les Mer
 • Juni 2021

5 tips for pakking for en tur

Jeg er ærefrykt for folk som reiser lett og reiser lett. De har det til en vitenskap: De klarer seg lett med en gjennomføring - uansett hvor lang tur de tar. Og de ser alltid bra ut og ser ut til å......

Les Mer
 • Juni 2021

På besøk i Hellas: Athens fantastiske gamle verden

"La oss planlegge en tur til Hellas," sa datteren min A dagen etter at vi kom hjem fra sommerferien 2016 til Italia. "Jeg vil til Hellas," fulgte søsteren min N. De behøvde ikke å vri armen for......

Les Mer